MENU

CONTACT

NL

DE

FR

Welkom bij

 

KAMPERFOELIE - Sarissa en Chelsy zorgen voor een bijzondere ervaring en stellen alles in het werk om jou te verwennen. Een snelle hap of uitgebreid tafelen... even de fiets aan de kant zetten voor een frisse pint of onderuit zakken met een stijlvolle long drink in onze loungehoek... Redenen genoeg om langs te komen dus!

 

De kindvriendelijke bistro is ook de perfecte locatie voor uw feestje. De jarenlange ervaring van het team zorgt voor een onvergetelijk moment.

Onze grootste troeven? Een ruime parking, vlotte bereikbaarheid, lekkere suggesties, geselecteerde wijnen... maar vooral het gastvrije enthousiasme waarmee we jou verwelkomen!

Feestje organiseren?

 

Kamperfoelie is de ideale plaats om van uw feestje een mooie herinnering te maken. Met onze ervaring en vakkennis zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van een mooie dag. Kiest u iets van onze kaart? Of stellen we een menu op maat samen?

 

Sarissa en Chelsy hebben alvast ideeën genoeg.

 

Ook tijdens de moeilijke momenten…

Voor een rouwmaaltijd of koffietafel kun je ook bij ons terecht. In alle sereniteit nemen wij alvast deze praktische zorg van je over.

 

Apero-time!

 

Ons zonnig terras met lounge-hoek en onze bistro met stamtafel zijn perfect om samen met je vrienden te aperitieven. Een lekker glas wijn, een fris glas bubbels of een zomerse long drink… kies maar!

 

Het wordt moeilijk om niet te blijven plakken hier. Geen nood! Voor de kleine honger kun je snel iets kiezen uit onze tapaskaart.

Even uitrusten.

 

Op een boogscheut van de kust en op fietsafstand van het mooie Brugge kun je je fiets even aan de kant zetten. Geniet van een frisse pint op ons terras en laad jezelf even op voor je weer op de trappers gaat.

 

Wil je met de hele fietsclub even langskomen? Geef dan vlug een seintje zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles klaarstaat voor jullie.

Kinderen welkom!

 

In onze tuin is een speelpleintje voor de kinderen.

 

Ook bij het samenstellen van onze gerechten hebben wij aan hen gedacht. Er zijn verschillende kindergerechten voorzien.

In 1561 werd de eerste steen gelegd van wat toen het molenaarshuis was. Middenin een landbouwgebied was het ideaal gelegen om alle graan van de omliggende telers te malen.

Het woongedeelte is gespaard gebleven. De molen, die is helaas verdwenen.`

 

In het begin van de 20ste eeuw werd het grote domein gesplitst door de aanleg van de Zandstraat. Een stuk van de grond werd toen verkocht.

 

De boer woonde aan de overkant van de straat in zijn boerderij. De gebouwen waar nu ons restaurant Kamperfoelie zich bevindt waren toen de stallingsplaats voor paarden en koeien

 

In de jaren ’60 werden de stallingen opgesmukt. De manege Camargue nam er zijn intrek en waar nu het speelplein en het terras is, werd toen een piste aangelegd.

 

De rijke geschiedenis van het gebouw kan je nog steeds ervaren. Het interieur is een cocktail van gezellig plattelandssentiment doorweven met moderne details. Genietend op het terras met een long drink en een lekker hapje, droom je weg bij het uitzicht op het weidse landschap…

Een rijke geschiedenis…

KAMPERFOELIE - Zandstraat 1, 8420 De Haan - +32(0)468 59 07 19 - info@bistro-grill-kamperfoelie.be - BTW BE 695 749 227